5+2

Ajattelin laittaa vähän päivitystä, että missä nyt mennään. Hieman yli viikko sitten tein siis positiivisen raskaustestin. Soitin samantien lapsettomuuspolille ja saimme ajan varhaisultraan, joka on puolentoista viikon päästä. Se tehdään ymmärtääkseni yleensä, kun viikkoja on kasassa seitsemän. Omien laskujeni mukaan olen nyt kuudennella viikolla ja tänään olisi siis 5+2. Hullua! Tekisi mieli tehdä vielä uusi raskaustesti, että onko tämä tosiaan totta. Kovasti pelkään edelleen keskenmenoa, mutta ei auta kuin elää päivä kerrallaan. 

Olo on ollut melko hyvä, mitä nyt väsymystä on ollut selvästi normaalia enemmän. Viime viikolla olin vielä torstaista sunnuntaihin reissussa, mikä lisäsi väsymystä entisestään. Matkalla oli muutenkin hankalampi huolehtia, että tulee syötyä kunnolla, enkä ollut oikein edes ehtinyt perehtyä siihen, mitä saa syödä ja mitä ei. Jouduin myös käyttämään aurinkovoiteita, joiden sisältämät kemikaalit huolettivat kovasti.

Rinnat ovat pingottuneet ja raskaan tuntuiset, eivätkä oikein siedä kosketusta. Aineenvaihdunta tuntuu vilkastuneen ja ruokahalu on entistäkin parempi :D Mieliala heittelee aivan laidasta laitaan, välillä ärsyynnyn ihan pienestä ja toisella hetkellä olen tosi iloinen. 

Neuvola-aikaa en ole uskaltanut vielä varata. Se olisi hyvä tehdä nyt, mutta pelkään, että tämä menee kesken heti, kun olen saanut ajan varattua. Miksi pitää pelätä ja huolehtia näin paljon? Toki olen myös suunnattoman iloinen, mutta jollain tavalla on kyllä tosi ristiriitaiset fiilikset. Odotan niin kovasti sitä, että pääsisimme varhaisultraan asti. Siellä sitten näkisi, miten asiat ovat, ja se varmasti konkretisoi tilanteen aivan eri tavalla kuin pelkkä raskaustesti. 




Kommentit

Suositut tekstit