Neljä follikkeliultraa myöhemmin

Pettymykseen päättyi tämä toinen ovulaation induktio. Ultrassa näkyi kolme munarakkulaa, jotka olivat lähteneet kasvamaan. Miten huono tuuri voi ihmisellä olla?! Kaksi rakkulaa olisi ollut ok, mutta minun munasarjani olivatkin päättäneet kasvattaa kolme. Hoito keskeytettiin, ja nyt saa TAAS odottaa. Odottaa, että vuoto alkaa ja saan taas ilmoittautua hoitoon ja aloittaa kaiken alusta.

Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia? Lääkäri ei edes maininnut mitään, että nyt pitäisi käyttää ehkäisyä petipuuhissa. Kai ne rakkulat sieltä kuitenkin itsestään irtoavat, vaikka en nyt piikitäkään? Ja jos eivät, niin sitten ei kai vuotokaan ala, jolloin joudutaan ottamaan Terolutit kehiin. Silloin seuraavan hoidon aloitus venyy.

On tämä pitkä ja kivinen tie...


Kommentit

  1. No voi helvetin perse, en osaa muuta sanoa .__. Onpa kurjaa että pienellä annoksella ei meinaa tapahtua mitään ja isommalla tapahtuu vähän liikaakin... Toivottavasti ne rakkulat tosiaan sieltä puhkeavat ettei tarvitse seuraavaa kierrosta odotella pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tässä itselläkään enää oikein riitä sanat kuvaamaan fiiliksiä -_- seuraava hoito aloitetaan pienemmällä annoksella liian monen follikkelin vasteen välttämiseksi, mutta veikkaan että siitä tulee taas monen viikon stimulaatio. Tuntuu, ettei mikään oikein ole hyvä menettely mun kohdalla.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit