Lääkkeellinen tyhjennys, here we go again

Tästä se tyhjennys taas lähtee. Eilisessä kontrollissa ei paljastunut mitään uutta, sikiöpussi oli viikon aikana lääkärin mukaan hieman kasvanut.



Otin lääkkeet tänään aamulla, ja olo on ollut suhteellisen siedettävä. Vuotoa on tullut aika vähän. Nyt iltaa myöten kivut alkavat taas yltyä, mutta toivottavasti tällä kertaa ei tarvitsisi tehdä sairaalareissua. Sain reseptin Panacodeihin, ja ainakin tähän mennessä ne ovat tehokkaasti lievittäneet kipua. Sivuvaikutuksena olo onkin sitten melko sekava, uupunut ja unelias, kuin olisin pöllyssä. Mutta jos sillä välttää helvetilliset kivut, niin ei haittaa! Edellinen tyhjennys oli aivan kamala kokemus.

Ja kiitos vielä kaikille edellistä kirjoitustani kommentoineille myötäelämisestä 💜 Olen niin iloinen, että aloin pitää tätä blogia, sitä kautta olen saanut todella paljon vertaistukea. Tuntuu edes vähän helpommalta jatkaa tätä taivalta, kun tietää ettei ole ainoa, joka samantyyppisten asioiden kanssa kamppailee.


Kommentit

  1. Voimia tilanteeseesi. Toivottaa saman kokenut, monen keskenmenon jälkeen IVF-hoidoilla raskautunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, huomasin kommenttisi vasta nyt! Kiitos tsempeistä, lohduttavaa kuulla että epäonnistumisten jälkeenkin toivoa vielä on :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit