Lapsettomuusblogien off-season

Lomalla viimeinkin! Torstaina oli viimeinen työpäivä ennen lomaa, ja juhannuksen vieton myötä alan pikkuhiljaa päästä lomatunnelmiin. Vietämme tällä kertaa cityjuhannuksen miehen töiden takia, ja eilen päät painuivat tyynyyn jo puolenyön aikoihin. Hyvin erilainen juhannus siis tällä kertaa, haha!

Tuntuu, että melkeinpä kaikki seuraamani lapsettomuusblogit ovat hiljentyneet ihan tyystin. Näin se kuuluu mennäkin - kesä on kesän viettämistä varten, eikä lapsettomuuden murehtimisen aikaa. Syksymmällä palataan sitten hoitojen ja yrittämisen pariin. Niin mekin teemme.

Sen verran minunkin on täytynyt pitää ajatusta mukana, että muistaa ottaa lääkkeeni joka päivä. Olen syönyt nyt kolme viikkoa Zumenonia ja sen jälkeen siirryin taas Femostoniin. Tänään on vuorossa ensimmäinen progesteroni, eli se keltainen pilleri, Femostonista. Odotan mielenkiinnolla, miten progesteroni vaikuttaa ja millaisia vaikutuksia se mahdollisesti aiheuttaa. Estrogeenista rinnat olivat pitkän aikaa arat, muuten olo oli oikein hyvä. Ovulaatiota en ole yrittänyt edes bongailla, sillä sen tapahtuminen spontaanisti olisi suoranainen ihme.

Tänään juhannuksen vietto jatkuu grillaillen tässä meillä kotona. Illaksi on tosin luvattu sadetta, mutta eikös se ole se perinteinen juhannussää 😉

Ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit