Dpo 9-15

Pitkät, pitkät piinapäivät jatkuvat edelleen. Luotettavan testituloksen voin lääkärin mukaan saada vasta maanantaina, kiitos Ovitrellen. Siksi en nyt ole testaillut. Tänään menossa siis dpo 15, viimeiset luget otin eilen. Jos en ole raskaana, niin voisi se vuoto vain startata nyt mahdollisimman pian.

Dpo 9: Yöllä vessahätä TAAS. Takana ensimmäinen kokonainen työviikko lomalta paluun jälkeen ja uni maittoi kyllä niin hyvin! Silti päivällä väsytti vieläkin kauheasti. Olo oli niin vetämätön, ettei mitään rajaa. Menkkakipumaista jomotusta tuntui pitkin päivää. Lisäksi olen ollut äärettömän hajamielinen, joka ei yhtään kuulu tapoihini. Yleensä olen todella tarkka, nyt olen sekoillut ja unohdellut asioita. Onneksi ei mitään vakavaa kuitenkaan!

Dpo 10: Yöllä perinteisesti vessareissu. Aamulla oli hiukan paha olo, joka helpotti kun söin. Kauheita ruoka- ja etenkin herkkuhimoja. Kävellessä vihloi useaan otteeseen kovasti oikealle puolelle vatsaa.

Dpo 11: Aamulla ei tehnyt mieli syödä. Lopun päivää olikin sitten kamala nälkä koko ajan. Rinnat hyvin pehmeät.

Dpo 12: Yöllä palelsi kamalasti, ja kävin joo tietysti vessassa. Nännit tuntoherkät. Menkat alkamassa -olo, tosi kovia menkkajomotuksia illalla. Olin niin varma, että vuoto jo alkaa...

Dpo 13: Tänään ja parina edellisenäkin päivänä suussa on maistunut rauta. Ihan kuin olisi jostain tullut verta suuhun, mutta mitään ei näy. Mielialanvaihteluita.

Dpo 14: Illalla polttelua vatsassa ja selässä. Ikenistä vuotaa verta langatessa.

Dpo 15: Yöllä vessakäynti. Jotenkin ihan liian normaali olo, rinnatkaan eivät ole yhtään turvonneet tai erilaiset kuin normaalisti. Tai no, toki niitä oireita löytyy jos etsii: lisääntynyt ruokahalu, vuorotellen kuuma-kylmä, tosi tapahtumarikkaita ja eläväisiä unia jne.

To be continued, palaan viikonlopun jälkeen kertomaan joko hyvät tai huonot uutiset!

Kommentit

 1. On kyllä pitkät piinapäivät, kun vasta maanantaina voit testata luotettavasti :( mulla on kans ollu nyt kylmä-kuuma vaihtelua, toisella hetkellä repii vaatteita pois ja sit taas onki kylmä :D väsymys on tänään järkyttävä ja hengästyy helposti ja rinnoissa kans huomasin eilen illalla ja tänään hieman arkuutta... mutta ota näistä nyt sitten selvää :) kuinka nopeasti lugestronin lopettamisen jälkeen vuodon pitäisi alkaa jos on alkaakseen, vai onko ihan yksilöllistä? Tsemppiä viikonloppuun ja maanantaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaavilta kuulostaa nuo oireet! Jännitän sunkin puolesta :D Vuodon alkaminen lugesteronin jälkeen voi kai kestää pahimmillaan useitakin päiviä, mutta on tosiaan yksilöllistä. Joillain tulee lugeista huolimatta vuoto läpi, mutta enemmän kai aiheuttaa tuota kierron pitkittymistä. Kiitos ja sinne myös tsempit! :)

   Poista
 2. Jännää! Pidän taas peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihanaa, kun on myötäeläjiä matkassa mukana :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit