Testipäivä

Tänään oli virallinen testipäivä, ja negaahan se näytti. Olo on luonnollisesti pettynyt. Olin koko viikonlopun flunssassa, enkä varmuuden vuoksi halunnut ottaa mitään lääkkeitä. Kärvistelin sitten kurjassa olossa läpi viikonlopun ihan turhaan. Katsoimme miehen kanssa myös elokuvan, jossa yksi päähenkilöistä oli vahingossa tullut raskaaksi yhden yön suhteesta ja synnytti elokuvassa lapsen ennenaikaisena. Meistä kumpikaan ei tiennyt, että elokuvaan liittyy tällaisia asioita, ja minusta tuntui kuin veistä olisi väännetty haavassa tätä katsoessani. Viikonlopun tunnelmat eivät siis olleet siitä positiivisimmasta päästä, tästä aamusta puhumattakaan. Itkuhan siinä tuli negatiivista tulosta tuijotellessa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun meille on hoidoissa ollessamme käynyt näin. Kahdella aiemmista kerroista, kun olemme päässeet yrittämään, olen raskautunut. Yksi aiempi hoito puolestaan keskeytyi kolmen follikkelin vasteen vuoksi.

Vaikka nyt tuntuu todella vaikealta jatkaa arkea, yritän silti suunnata katseen eteenpäin. Tuntuu hurjalta ajatella, että seuraava hoitomme on jo viides ovulaation induktio. Suunnitelmahan oli, että niitä tehdään viisi tai kuusi. Mitä sen jälkeen, en tiedä. Seuraavaan ovulaation induktioon voidaan kuulemma halutessamme yhdistää inseminaatio. Mitä olette mieltä, kannattaisiko kokeilla tätä mikäli se aikataulullisesti olisi mahdollista? Varsinaista tarvetta inssiin ei kuulemma ole, mutta sitä voidaan kokeilla jos niin toivomme.

Lisäksi tässä on vielä yksi ongelma: vuoto ei edelleenkään ole alkanut. Lugesteronit loppuivat torstaina, ja tänään on dpo 18. Pahoin pelkään, että kroppani antaa minun odotuttaa menkkoja vielä turhauttavan kauan. Voisivat jo alkaa, niin pääsisi konkreettisesti eteenpäin tässä asiassa.


Kommentit

  1. Voi ei, olen pahoillani! :( tsemppiä kovasti <3 toivottavasti vuoto alkaa pian, niin pääset fyysisestikin eteenpäin asiassa. Täällä taitaa olla sama kohtalo, 12dpo ja testi huutaa valkoisuuttaan. Tässä vaiheessa on aiemmin näkynyt jo haamua, joten menkkoja odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! <3 Ja voi höh, harmin homma. Toivotaan vielä pientä ihmettä, kyllähän niitä tapahtuu!

      Poista
  2. Toivoin niin paljon, että täältä olisi löytynyt parempia uutisia :( Voimia, ja katse eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juuri näin, tästä vaan katse kohti seuraavaa koitosta. Mä jännään täällä sun puolesta ja pidän peukkuja :)

      Poista
  3. Pahoittelut negasta :( Tuosta inssiasiasta ei ole kokemusta, mutta ehkä miettisin että tuoko se enemmän lisästressiä ja paineita vai helpottaako oloa, kun tietää ettei oikein olisi voinut tehdä enempää? Tsemppiä päätökseen ja seuraavaan kiertoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Samaa juurikin mietin, ja lähinnä miehen puolesta että tuntuuko hänestä tuo inssi jotenkin stressaavalta. Tätä jäämme nyt miettimään, aika sitten näyttää onko tämä vaihtoehto aikataulullisesti edes mahdollinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit