Ja taas piinaillaan!

Halusin jälleen kirjata ylös ovulaation jälkeisiä tuntemuksia. Kohdallani täytyy tosin huomioida se, että ovulaatio ajoitettiin Ovitrellella, minkä lisäksi käytän sitä vielä toisen kynän tämän jälkeen kolmelle eri päivälle jaettuna. Dpo 3 käyttöön tulivat Lugesteronit, joista aiheutuu ärsyttävän paljon raskautumista muistuttavia tuntemuksia.

Oletettu ovulaatiopäivä: Vasemmassa munasarjassa useasti pistävää tunnetta päivän aikana. Limoissa en nyt erottanut selkeää muutosta, mutta enpä niitä tarkkaillutkaan.
Dpo 1: Paineen tunne vasemmassa munasarjassa. Yleisesti alavatsan alueella myös joitakin vihlaisuja ym. tuntemuksia.
Dpo 2: Nännit herkät. Vasemmassa munasarjassa välillä pientä painetta.
Dpo 3: Nännit tuntuvat edelleen herkiltä. Vatsa löysällä. Yöllä heräsin vessaan.
Dpo 4: Nännit herkät, yöllä taas vessakäynti. Pientä juilimista tuntuu kohdun alueella. Karsea turvotus illalla! Ummettaa. Paleltaa.
Dpo 5: Yöllä heräsin jälleen kerran käymään vessassa. Päivällä tuntui hetken ajan viiltävää kipua oikealla puolella vatsaa. Menkkakipumaista jomotusta, alaselkä kipeä. Tänään pistin pienen annoksen Ovitrellea tukilääkkeeksi.
Dpo 6: Alavatsa pömpöttää, olin kesän aikana saanut sen treenattua ihanan litteäksi ja nyt se pullottaa kauniisti :D Noh, eipä tuo todellakaan haittaa tässä tilanteessa. Yöllä oli taas vaihteeksi käytävä vessassa.
Dpo 7: Edelleen turvottaa kovasti. Tai olo ei välttämättä edes ole kovin turvonnut, mutta tuo alavatsa tosiaan on muodoltaan hyvin pyöreä normaaliin olemukseeni verrattuna.
Dpo 8: Välillä vatsassa pistää, enemmän vasemmalla mutta joskus oikeallakin puolella. Nännien herkkyys vähentynyt lähes kokonaan pois. Taas kävin vessassa yöllä (ihan oikeasti, tämä yöllinen vessaralli ei todellakaan ole tapaistani). Tänään toinen pikkuannos Ovitrellesta.

Testaamaan pääsen vasta harmittavan myöhään (27.8.), sillä Ovitrelle antaa viikon ajan virheellisen positiivisen tuloksen raskaustestiin. Tosin vuoto ehtii kyllä ihan varmasti alkaa tuota ennen jos on alkaakseen. Toisaalta hyvä näin, koska nyt ei ole ollut mitään pakottavaa tarvetta alkaa testailemaan. Pakko vain odotella rauhassa ja olla tekemättä niitä paniikkitestauksia liian aikaisin, haha!

Aurinkoa viikonloppuun!

Kommentit

Suositut tekstit