Mitä olen kokenut tähän mennessä?

Kolme vuotta lapsettomuutta.

Vuosi lapsettomuushoitoja.

Kolme ovulaation induktiota.

Yksi keskeytynyt keskenmeno.

Yksi tuulimunaraskaus.

Kaksi lääkkeellistä tyhjennystä.

Useita kymmeniä lääkärikäyntejä. Kymmeniä labrakokeita. Kaksi päivystysreissua. Yksi yö sairaalassa.

Yli tuhannen euron arvosta lääkkeitä ja poliklinikkamaksuja.

Odotusta, jännitystä, hermostuneisuutta, pieniä ilon hetkiä.

Niin raskaita pettymyksiä.



Ja tässä sitä taas ollaan, takaisin lähtöruudussa. Ei samana ihmisenä, vaan kokemusten runtelemana ja ruhjomana, mutta silti vahvana.

Kommentit

  1. Huh, melkoisen hurja lista kokemuksia sinulla. Vahva olet ollut, kun kaikesta olet selvinnyt! Vaikea itse edes kuvitella tuota polkua. Minulla yritystä muutama kuukausi kauemmin kuin sinulla eikä yhtään plussaa tai yritystä sinne päinkään. Nyt edessä ensimmäinen ivf.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti sitä vaan ihminen kaikesta selviää, enpä olisi tätä jaksanut jos etukäteen olisin tiennyt millainen koettelemusten tie meitä odottaa :( mutta tästä taas eteenpäin, vielä löytyy voimia! Paljon tsemppiä teille ivf:ään, pidän peukkuja että teidän polkunne on hieman kevyempi :)

      Poista
  2. Voi että, raskaita kokemuksia takana! Toivoin niin kovasti, että seuraava kierros toisi mukanaan plussan ja se pysyisi matkassa loppuun saakka ♥ Paljon jaksamista ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! <3 Lohdullista, mutta katkeransuloista on ollut lukea blogiasi. Tietty olen tosi onnellinen teidän puolesta! Ihanaa, että kaikki on sujunut hyvin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit