Dpo 12 ja tilannepäivitystä

Oletettavasti tänään on dpo 12, joten piinaava odotus lähestyy loppuaan. Tosin eiköhän tämä piinailu nyt ollut jo tässä, sillä olen jo eilen ja tänään testaillut liuskatesteillä. Ja negaahan ne näyttivät. Tiedän kyllä, ettei periaatteessa vielä olisi saanut testailla, vaan pitäisi kiltisti odotella sinne asti, kun menkkojen pitäisi alkaa. Tulisin hulluksi jos sinne asti odottelisin, nyt voin ainakin pikkuhiljaa jo alkaa pureskella pettymystä. Eilen luulin saaneeni testiin jonkinlaisen viivanpaikan/haamun näkyviin, mutta se voi olla vaan kyseisen testin huono ominaisuus, joka ei tarkoita mitään. Tänäänkin aamulla testasin, mutta niin kiireessä, että siitäkään en tullut hullua hurskaammaksi. Sitten heitin testit harmistuksissani jo roskikseen, haha. Pitäisi varmaan kokeilla jotain toista testiä. Toisaalta ajattelen, että turhaahan se olisi sellaiseen rahojaan käyttää, pettyisin vaan. On kyllä niin ristiriitaiset fiilikset kaiken kaikkiaan! Välillä vielä toivo elää ja välillä olen jo heittänyt pyyhkeen kehään.

Luget eivät enää ole aiheuttaneet niin kovasti sivuvaikutuksia kuin alussa. Eikä niitä onneksi tarvitsekaan käyttää enää kuin pari päivää. Viikko sitten lauantaina olin niin väsynyt, että makailin päivällä pari tuntia sohvalla viltin alla kirjaa lueskellen. Olisin voinut viettää siinä koko lauantai-illan :D Vatsan seudulla ei juuri ole viime päivinä ollut tuntemuksia, mutta iltaisin paleltaa ihan kamalasti. Nännitkin ovat edelleen hyvin herkät kosketukselle. Harmittaa, kun ei edes voi verrata oloa siihen, mikä se normaalisti on ennen menkkojen alkamista. Minulla kun ei sitä omaa kiertoa ole laisinkaan. Muutenkaan ei ole vertailukohtia, kun tämä on ensimmäinen oi-hoito. Ja tietenkin olen tarkkaillut omia tuntemuksiani neuroottisesti, jolloin mieli voi tehdä tepposet.

Onneksi on ollut paljon tekemistä ja ohjelmaa viimeisten parin viikon ajan, ja ensi viikkokin on jo hyvin buukattu. Eilen lähdimme miehen kanssa Tampereelle yhden yön hotellivisitiille, ja ai että oli mukavaa. Ihanaa lähteä pois omista ympyröistä, käydä ravintolassa syömässä, nukkua hotellin pehmeässä sängyssä ja nauttia hotelliaamiasta notkuvista pöydistä. Torstaina lähdenkin sitten "työmatkalle", sillä lähdemme työkavereiden kanssa pienelle ulkomaanmatkalle. Matkalla ei siis töitä tehdä, vaan kyseessä on ennemminkin työpaikan virkistysmatka. Ainakin reissussa saan sitten muuta ajateltavaa, mikäli vuoto tosiaan tässä muutaman päivän sisällä alkaa.


Kommentit

Suositut tekstit