Honey, I’m pregnant

Tässä sitä taas ollaan.


Raskaana, kunnes toisin todistetaan 💗

Yllätin miehen aamulla viemällä testin hänen nenänsä eteen. On ollut ihanaa iloita tämä päivä yhdessä. Itse olin saanut jo sunnuntai-illasta lähtien melko varmaa tietoa raskaudesta, kun liuska- ja puikkotesteihin alkoi ilmestyä toinenkin, joskin vielä haalea viiva. Otin kuitenkin muutaman päivän aikalisän kemiallisen raskauden varalta, koska olin testaamisen kanssa vähän turhan ajoissa liikenteessä. Tänään on arviolta dpo 16, mahdollisesti tuosta voi miinustaa päivän tai pari.

Olo on iloinen ja onnellinen, toki taustalla kummittelee syksyllä koettu alkuraskauden keskenmeno. Mutta tämä menee niin kuin menee, itsehän en asiaan pysty vaikuttamaan. Yritän nyt iloita näistä hetkistä niin paljon kuin pystyn!


Kommentit

 1. Just mietin että mitenköhän testiesi kanssa kävi! Paljon onnea <3

  VastaaPoista
 2. Oi että paljon onnea! Mulla oli nyt päättyneessä kierrossa juurikin tuo kemiallinen, mutta toivotaan että tässä alkaneessa kierrossa saisin pysyvän plussan ja liityn sun kanssa odottajien joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No höh, harmi että kyseessä oli kemiallinen.

   Poista
 3. Tuhannesti onnea! <3 Huomasin postauksesi jo aiemmin, mutta en juuri sillä hetkellä ehtinyt jättää kommenttia. Aivan ihanaa, että sinäkin olet raskaana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Kyllä, niin ihanaa, mutta samalla myös niin pelottavaa. Päivä kerrallaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit