Piinapäivien tuntemuksia vol. 2

Tässä lisää fiiliksiä viime päiviltä päiväkirjamaiseen tyyliin. Olkaapa hyvät!

Dpo 6: Paljon tuntemuksia alavatsalla, välillä polttavaa tunnetta ja välillä epämääräisiä vihlaisuja. Alaselkää jomottaa. Aamulla ja päivällä hieman huono olo. Illemmalla tukkoinen olo, nenä vuotaa. Iltaa myöten vatsakivut yltyvät ja tuntuvat kunnon menkkajomotukselta. Nukkumaan käydessä alavatsa tuntuu aralta.

Dpo 7: Yöllä ensin hikoilin ihan järjettömän paljon, sen jälkeen palelin. Aamulla taas hieman etova olo. Vatsassa erikoinen tunne (tosi selkeää, tiedän, mutta vaikea kuvata miltä se tuntuu). Ehkä painetta? Tai kuin olisi tehnyt kovan vatsalihastreenin? Päivällä alkoi palelu, töissäkin oli ihan kananlihalla.

Dpo 8: Yöllä taas vaihdellen hikoilua ja palelua. Vatsan alueella ei kummempia tuntemuksia, varsinkin ottaen huomioon että tarkkailen niitä kyllä ihan neuroottisesti...Ruokahalu on ollut äärettömän hyvä viime päivät.

Dpo 9: Kauhea nälkä taas. Iltapäivällä alkoi ihan järjetön väsymys. Olo oli kuin lahnalla. Sorruin testaamaan, vitivalkoinen nega.

Dpo 10: Kaikki nippailut, vihlaisut yms. ovat hävinneet. Lounaasta lähtien on ollut ihan jäätävä turvotus, mihin ei auttanut reipas kävelylenkkikään. Söin kyllä eri tavalla kuin yleensä (noutopöydästä) ja iltapäivän istuin koulutuksessa. Niin ja testasin taas. Tulos: negatiivinen. Mieli on maassa.

Kommentit

  1. Pahoittelut negasta :( Lupaavia oireita kyllä. Millä dpo:lla edellinen raskaus näkyi? Jos se siitä vielä plussaksi muuttuisi...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emili :) Viime kerralla sain dpo 13 haalean plussan (tosin nuo dpo:t eivät välttämättä pidä paikkaansa, kun ovulaation ajankohtaa ei ihan tarkasti pysty tässä meidän oi-hoidossa määrittämään). Toivotaan, toivotaan, vielä ei voi heittää toiveita romukoppaan ennen kuin vuoto alkaa. Huomenna otan jo viimeiset luget, eiköhän tulos viimeistään niiden loputtua selviä!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit