Piinapäivien tuntemuksia

Nyt on kolmannen ovulaation induktion '"action-vaihe" ohi, ja tänään piinaillaan oletetusti viidettä päivää. Halusin koota yhteen tuntemuksia tämän kolmannen hoidon piinapäivien ajalta. Lugethan minulla ovat taas käytössä, joten ne ovat varmasti osallisia moniin tuntemuksiin. Munasoluja pitäisi olla ovuloitunut ainakin yksi, viime viikon perjantain ultrassa vasemmassa munasarjassa näkyi yksi 14 mm kokoinen ja toinen 10 mm kokoinen. Todennäköisesti tuo pienempi ei ole edes toiseksi johtofollikkeliksi valikoitunut tai ehtinyt kasvaa riittävän suureksi ovuloituakseen. Mutta, mennäänpä siis asiaan:

Oletettu ovulaatiopäivä: Illalla kauhea olo, alavatsassa tuntui tukalalta. Kuin olisi kauhea turvotus päällä, vaikka ei erityisemmin ollut. Kova paine vasemmassa munasarjassa.

Dpo 1: Paljon nipistelyjä ja vihlaisuja alavatsalla.

Dpo 2: Alapäässä hyvin kuivaa jo, tämän perusteella ovulaatio on varmasti ollut jo (mikäli se edes tapahtui, eihän sekään ole varmaa). Illalla polttelua alavatsalla, pitkin päivää myös erilaisia nippailuja munasarjoissa. Ummetusta.

Dpo 3: Vasemman munasarjan "olemassaolon" tuntee edelleen hyvin selkeästi. Uutta telkkarisarjaa katsoessa alkoi itkettää :D

Dpo 4: Vasemmassa munasarjassa yhä jatkuvaa tuntemusta, ikään kuin paineen tunnetta. Kohdunkaula turvonneen oloinen vasemmalta puolelta. Yöllä jouduin käymään vessassa, voi myös johtua ihan vaan siitä että join paljon illalla. Huimausta.

Dpo 5: Tänään ei erityisiä tuntemuksia. Nännit hieman arat. Yöllä heräsin taas vessaan.

Epätoivo alkaa vallata mielen, tänään on ollut ihan liikaa aikaa miettiä. Vain 10-15 prosentin onnistumismahdollisuus kummittelee mielessä, miten juuri meillä voisi taas tärpätä? Lisäksi nyt oli vain yksi follikkeli, keskenmenoon päätyneessä raskaudessa follikkeleita oli kaksi, joten mahdollisuudet olivat siinäkin mielessä paremmat.

Pakko kehittää ensi viikolle paljon ohjelmaa, muuten tulee pitkiä ja tuskaisia päiviä!



Kommentit

Suositut tekstit