Baby showerit

Sunnuntaina koin ihanan yllätyksen. Olin sopinut erään ystäväni kanssa että hän tulee käymään  meillä kahvilla ja tuo samalle meille vauvanvaatteita. Menin ulos avaamaan hänelle ovea, ja ihmettelin kun hän jäi jotenkin oudosti ovenrakoon seisomaan eikä tullut sisään rappukäytävään. Yhtäkkiä talomme nurkan takaa pamahti paikalle liuta muita ystäviäni! Nämä ihanat olivat järkänneet minulle baby showerit, ja saivat tämän tytön todella yllätettyä.

Olin itse ajatellut, että kaveripiirini on sen verran hajanainen, että kukaan tuskin lähtee minulle vauvakutsuja organisoimaan. Ehkä vielä suurempana syynä pidin tätä erikoislaatuista tilannettamme, jossa ajattelin kutsujen olevan hankalasti järjestettävissä. Synnytys tulee joka tapauksessa tapahtumaan ennenaikaisesti, mistä johtuen tulevaa on ollut vaikea ennakoida. Puntaroin, että kutsuille olisi varmasti hankala miettiä sopivaa ajankohtaa. Kerrankin oli kiva olla väärässä!


Ystäväni olivat leiponeet ja hankkineet ihania tarjoiluja. Tarjolla oli mm. salaattia, riisipiirakoita, munavoita, suolaista piirakkaa, tuoreita hedelmiä, korvapuusteja, muffinsseja ja lehtikuohua. Sain ihanan itse askarrellun kortin ja slämyn, johon kaikki täyttivät esimerkiksi arvauksia vauvojen nimistä, ensiaskelista ja -sanoista. Ihana idea, josta jää kiva muisto meille.


Sain myös lahjakortin ja lahjakassin, johon oli koottu vaikka mitä herkkuja. Oli ihan mahtavaa viettää vielä aikaa ystävieni kanssa, sitä kun ei tiedä minkä verran heitä sitten lähikuukausina tulee näkemään. Kutsuista jäi niin hyvä mieli pitkäksi aikaa, koko loppupäivän leijuin omassa vauvakuplassani. Olo on jälleen kovin kiitollinen ja onnellinen.

Kommentit

Suositut tekstit