52,3 kg

Tuon verran näytti vaa'an lukema eilen aamulla. Lihotusprojekti on siis tuottanut tulosta, JIHUU! Jos ei yli kahden kilon painonnousu kahdessa ja puolessa kuukaudessa riitä hormonipoliklinikan lääkärille, niin olen kyllä äärimmäisen pettynyt. Tuskin se nyt terveellistäkään on tuota nopeammin niitä kiloja kerätä.

Yhdentoista päivän päästä selviää, mikä meidän lapsettomuushoitojemme tilanne lähikuukausien aikana on. Suostutaanko hoitoja edes jatkamaan, jos en heidän mielestään ole lihonut riittävästi? Jos jatketaan, niin millainen on toimintasuunnitelma? Mitään sen suurempaa tuskin tapahtuu ennen syksyä, mutta olisi ihana tietää, että homma edes etenee. Yksityisellä olisi varmasti jo tehty vaikka mitä, mutta sitä on turha surkutella. Teimme valinnan mennä julkiselle puolelle, ja nyt tuntuisi raskaalta ikään kuin lähteä aloittamaan alusta yksityisellä sektorilla.

Kävin perjantaina myös verikokeissa, joissa kontrolloidaan estrogeeni, LH ja FSH. On kyllä erittäin mielenkiintoista saada tietää, miltä nuo arvot näyttävät, kun en nyt pariin kuukauteen ole syönyt mitään hormonivalmisteita. Odotukset eivät ole kovin korkealla, kun eihän niitä menkkojakaan ole 50 päivään näkynyt.

Päivä päivältä jännittää enemmän tuo tuleva käynti. Onneksi painoa on kuitenkin tullut lisää, joten sen suhteen voimme lähteä polille luottavaisin mielin. Viime kerrasta vaan jäi niin paha mieli ja pettynyt olotila, ettei nyt osaa yhtään kuvitella, mitä tällä kertaa tapahtuu. Pitää vaan syödä ahkerasti tulevat päivätkin, etteivät painon suhteen saa ainakaan mitään valittamisen aihetta, haha!

Kommentit

Suositut tekstit