Getaway lapsettoman arjesta

Huomenna lähdemme miehen ja parin ystäväpariskunnan kanssa noin viikoksi kauan odotetulle lomalle. Vaikka Suomessakin on nyt kevät ihanimmillaan, on silti hyvä päästä pois arkisista ympyröistä, sillä takana on pitkä ja rankka alkuvuosi. Kohteessa pitäisi olla lämpöä reilusti yli 20 astetta, joten palella ei tarvitse. Olen tälläkin hetkellä jotenkin ihan rättiväsynyt, joten loma tulee todellakin tarpeeseen. Mieliala on ollut viime päivät aiempaa kireämpi ja ailahteleva, mietin että mahtaakohan Zumenonilla olla jotakin tekemistä sen kanssa?

Nyt työnnetään lapsettomuusasiat taka-alalle ja nautitaan elämästä juuri nyt, tässä hetkessä. Ai että kun niin osaisi ja pystyisikin tehdä jatkuvasti! Me nykyajan ihmiset emme kyllä osaa enää elää hetkessä, ja varsinkin lapsettomilla ajatukset suuntautuvat pakostakin tulevaisuuteen. Onneksi kavereillammekaan ei ole lapsia, joten aihetta tuskin tullaan kauheasti käsittelemään. Kunhan vain muistan ottaa päivittäin pillerin, niin kaikki on hyvin.

Loppuun haluan vielä siteerata edesmennyttä presidentti Koivistoa ja hänen viisaita sanojaan (jotka saavat ihan uuden perspektiivin, kun ne lukee lapsettomuusasian näkökulmasta):

"Ellemme varmuudella tiedä, 
kuinka tulee käymään,
olettakaamme,
että kaikki käy hyvin."

Viisaita sanoja, eikö vain!


Kommentit

Suositut tekstit